U heeft nog geen producten in uw winkelmand
Wil je je gasten eens écht verrassen met een origineel dessert? Kijk dan eens naar ijs Teppanyaki. Het is niet alleen een heerlijke manier om ijs te serveren, maar ook een echte blikvanger. Denk aan een koude plaat waarmee je ijsdesserts maakt. Deze techniek is geïnspireerd op de Japanse Teppanyaki keuken.
Je kent Teppanyaki misschien al van de Japanse keuken, waar koks op een hete plaat koken. Dit is het tegenovergestelde. Bij Ice Teppanyaki wordt vloeibaar ijsmengsel direct op een ijskoude plaat (-20°C tot -30°C) gegoten. Door het mengsel te verspreiden en te mengen met verse ingrediënten zoals fruit, chocolade of koekjes, ontstaat er een heerlijk ijsrolletje of een vers ijsmengsel. Je kunt dit zelf aanpassen naar wens van de gast.
Gasten vinden het geweldig als ze kunnen zien hoe de gerechten worden klaargemaakt. Met ijs Teppanyaki geef je echt iets extra’s. Het is ideaal voor restaurants, ijssalons, hotels of foodtrucks die net dat beetje meer willen bieden. Bovendien is het makkelijk schoon te maken en nemen de platen niet veel ruimte in.
Naast ijs Teppanyaki zijn er ook andere aantrekkelijke mogelijkheden voor het serveren van desserts:
Wil je aan de slag met ijs Teppanyaki in jouw zaak? Bekijk dan ons complete aanbod Ice Teppanyaki platen. Creëer ter plekke vers ijs en geef je gasten een dessertervaring die ze niet snel vergeten.
Heb je vragen of wil je dat we even met je meedenken? Bel naar +31 (0)30 - 287 54 23 of stuur een mailtje naar info@horecasupply.nl. We helpen je graag verder!