Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door horecasupply.nl gecreëerde internetsite en/of pagina's de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. Horecasupply.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door horecasupply.nl gecreëerde site en/of pagina's. Horecasupply.nl wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

 

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Horecasupply.nl geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door horecasupply.nl uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

 

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van horecasupply.nl zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Horecasupply.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Horecasupply.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Horecasupply.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Bel ons

0900 - 4673227 HORECASUPPLY

Ma. - Do. 8.30 tot 17.00 uur
Vr. 8.30 tot 16.00 uur.

(25ct per minuut)

Nieuwsbrief